Skip to main content

Support achter de werkbank

Machteld Lara van Ochten
Vierdejaars St. Joost student

Hoe esthetiek, wolken en sokken samenkomen.

De Glazerij heeft versterking! Ik ben Guido gaan ondersteunen. Wát een trots: I’m very happy! Van pakketjes inpakken en sets maken, tot het ontwikkelen van nieuwe producten. Iets met een spoiler alert…

Wie ik ben? Ik heet Machteld of zoals Guido me vaak noemt Machteld van Lara van Ochten (en ja, hij spreekt dan dus alles volledig uit). Ik ben vierdejaars student op AKV St. Joost en ik maak graag mooi werk. Esthetiek vind ik belangrijk, ben altijd op zoek naar uitdagende materialen en hou van fotograferen. Verder ben ik dol op wolken, het bos, sokken en interieur. Oh, en ik vind het heel vervelend om mijn haren te borstelen.

Het is zo ontzettend gaaf om te mogen knallen achter de werkbank. Niet lullen maar poetsen! Love it. Gelukkig zijn Guido en ik even lang (of kort) en hebben we er allebei een goed bekkie op zitten. Praten en plezier, maar ook echt hard werken, concentratie en kwaliteit. We gaan er een mooie tijd van maken, hè baas?

@machteldlaraportfolio
@machteldlara 

Ik zie alles door een lens, zie hieronder een impressie van foto's voor De Glazerij.

Lees alle blogs van De Glazerij