Skip to main content

Algemene voorwaarden

Omdat ik meer van glas houd dan van kleine lettertjes, zijn de voorwaarden die ik hanteer glashelder.

1          Algemeen

1.1       Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met De Glazerij.

1.2       Op het moment dat je een bestelling plaatst in de webshop of akkoord gaat met een maatwerkvoorstel, is er sprake van een overeenkomst tussen jou (de klant) en De Glazerij.

2          Betaling

2.1       Je betaalt vooraf, op het moment dat je de bestelling plaatst.

2.2       Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief btw.

3          Levertijd

3.1       Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je van De Glazerij een bevestiging met daarin de levertijd van het bestelde glaswerk.

3.2       Deze levertijd is een zo goed mogelijke schatting en geen fatale termijn.

3.3       De Glazerij spant zich in om glaswerk zo snel mogelijk te leveren, maar uiterlijk binnen 30 dagen (muv maatwerk). Wanneer deze termijn toch niet haalbaar blijkt, stelt De Glazerij jou daarvan zo snel mogelijk op de hoogte. Je hebt dan het recht de bestelling te annuleren en ontvangt het volledige aankoopbedrag terug.

3.4       Wanneer je maatwerk bestelt, neemt De Glazerij contact met jou op. Vervolgens ontvang je een voorstel betreffende de kleuren en/of afmetingen van het glaswerk. Pas na jouw akkoord op dit voorstel, wordt het glaswerk gemaakt.

4          Verzending

4.1       Verzending van het bestelde glaswerk is voor risico van De Glazerij. Mocht je het glaswerk niet in goede staat ontvangen, neem dan gelijk contact op met De Glazerij (info@deglazerij.nl ).

5          Bedenktijd

5.1       Je hebt recht op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag dat je het bestelde glaswerk in huis hebt of op de dag dat je de betaling voor een workshop hebt gedaan.

5.2       Binnen de bedenktijd heb je het recht de overeenkomst te herroepen zonder dat je een reden hoeft op te geven. Stuur in dat geval binnen de termijn van 14 dagen een mail aan info@deglazerij.nl.

5.3       Je ontvangt vervolgens van De Glazerij een bevestiging dat je gebruik wil maken van dit herroepingsrecht en instructies om het glaswerk terug te sturen. De kosten en het risico voor het terugsturen, zijn voor jou als klant.

5.4       Nadat De Glazerij jouw retour in goede staat (ongebruikt en onbeschadigd) heeft ontvangen, wordt het volledige aankoopbedrag (min de betaalde verzendkosten) teruggestort op jouw bankrekening.

5.5       Het herroepingsrecht geldt niet voor maatwerk omdat dit specifiek voor jou is gemaakt. In het geval je toch niet helemaal tevreden bent met een maatwerkproduct, neem dan contact op met De Glazerij per mail (info@deglazerij.nl). In overleg kijken we dan wat er mogelijk is.

6          Deelname aan een workshop

6.1       Deelname aan een workshop bij De Glazerij is op eigen risico van de klant. De Glazerij is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of letsel geleden door de klant voortvloeiend uit de workshop.

7          Annuleren workshop

7.1       Tot vier weken voor aanvang van de workshop kun je jouw deelname kosteloos annuleren. Stuur daarvoor een mail aan info@deglazerij.nl. De Glazerij zal dan zo snel mogelijk het door jou betaalde bedrag terugstorten op jouw bankrekening.

7.2       Wanneer je jouw deelname annuleert tussen vier en twee weken voor de workshop ben je 50% van de betaalde prijs verschuldigd.

7.3       Bij annulering korter dan twee weken voorafgaand aan de workshopdatum ben je het volledige bedrag verschuldigd.

7.4       De Glazerij kan in bijzondere gevallen afwijken van bovenstaande annuleringsregeling. Neem daarom altijd contact op (info@deglazerij.nl) als je verhinderd bent een geboekte workshop te volgen.

7.5       De Glazerij laat het jou zo snel mogelijk, weten als een workshop onverhoopt niet door kan gaan. Dit zal alleen gebeuren in uitzonderlijke situaties.

7.6       Wanneer De Glazerij een workshop moet annuleren, wordt aan jou een nieuwe datum aangeboden. Mocht deze andere datum jou niet uitkomen, krijg je uiteraard het reeds betaalde bedrag terug.

8          Wijzigen algemene voorwaarden

8.1       Deze voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd in april 2022.

8.2       Wanneer De Glazerij deze voorwaarden wijzigt, blijven op de oude voorwaarden van toepassing op al bestaande overeenkomsten.

 

De Glazerij

Heilige Geest 36

6211 CM Maastricht

info@deglazerij.nl

06-54 65 32 64

KvK 72176067