FAQ

Wekelijks komen er veel vragen binnen. Voor het gemak zijn veelvoorkomende vragen met antwoorden hier te vinden.

Staat je vraag er niet bij? Bel 06-54653264

Online shop

Wat is de maak- en levertijd?

Alles wordt met de hand gemaakt. De maak- en levertijd is normaal tussen de drie en vier weken.

Unieke sets Drips worden sneller geleverd, meestal binnen enkele dagen. Mocht je de bestelling nodig hebben voor bijvoorbeeld een verjaardag, stuur even een mailtje of bel 06-54653264. Het is belangrijk dat je een cadeau op tijd in huis hebt.

Hoe wordt glas in lood verzonden?

Bijna alle bestellingen uit de online shop worden verzonden in brievenbuspakketjes. Je hoeft dus niet thuis te blijven. Grotere werken worden verzonden in houten kisten.

Na verzending van je bestelling ontvang je een Track & Trace code.

Volgens mij heb ik geen bestelbevestiging gekregen.

Soms komt het voor dat bestelbevestigingen in de SPAM-folder terechtkomen. Kijk daar eens!

Ik wil graag een cadeaubon bestellen, kan dat?

Ja, je kunt een gepersonaliseerde cadeaubon bestellen door een mailtje te sturen met het gewenste bedrag en de tekst die je op de cadeaubon wenst. Vergeet niet te schrijven wie de cadeaubon zal krijgen! Je ontvangt dan een directe link waar je de cadeaubon kunt aanschaffen en downloaden. Een strik erom en klaar!

Kan ik een bestelling retourneren?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt alles retourneren, behalve gepersonaliseerd werk. Bel 06-54653264 dan worden de retourgegevens gedeeld met je.

Workshop

Alle workshopdata zitten vol, wanneer komen nieuwe data online?

Je kunt het beste je e-mailadres hier achterlaten. Als er nieuwe workshopdata online komen, krijg je een mailtje. Pas enkele dagen nadat je het mailtje hebt ontvangen, worden de nieuwe workshopdata gedeeld via sociale media.

Waar vinden de workshops plaats?

In het centrum van Maastricht. Je krijgt alle benodigde informatie twee weken voorafgaand aan je workshop.

Overige vragen

Kan ik De Glazerij bezoeken?

De Glazerij is een atelier aan huis. De werkbank waar alles wordt gemaakt staat in de Heilige Geest, een doodlopend steegje aan de Markt in Maastricht. Ja, je kunt natuurlijk komen kijken hoe alles wordt gemaakt. Bel dan wel even van te voren: 06-54653264 voor een afspraak.

Hoe bevestig ik de Drips?

De Drips hebben kleine oogjes waar je ze aan kunt ophangen. Jij bepaalt zelf hoe ! Er zijn veel mogelijkheden, check vooral Instagram voor inspiratie. Enkele mogelijkheden op een rijtje:

  • Je hangt ze op aan de muur met bijgeleverde spijkertjes bij je bestelling;
  • Je hangt ze vanuit het plafond of kozijn aan een nylon (vis)draad;
  • Je maakt je eigen systeem ervoor, laat het dan weten, altijd leuk om te zien!

Worden er ook glas in lood ramen op maat gemaakt?

Sinds de zomer van 2019 worden alleen maar vrije werken gemaakt. Dat betekent dat er geen glasramen of ramen voor tussen dubbelglas gemaakt worden.

Kan ik mijn eigen glas in lood werk ontwerpen?

Ik maak alleen nog maar vrij werk. Voor vragen over specifieke stukken of een overzicht van alle beschikbare werken kun je contact opnemen: 06-54653264

Ik wil eigenlijk iets anders weten!

Leuk, benieuwd! Bel 06-54653264 en je krijgt hopelijk antwoord op je vraag!

– Blog-

Blog
1 september 2021

Bezoek Maastricht of Mestreech zoals wij zeggen

Waar het altijd aanvoelt als vakantie. Afkomstig van de naam: Mosa Trajectum Hier heersten de Romeinen, gebruiken we Franse woorden in ons dialect en ja, het is ver weg van…
Blog
27 oktober 2020

Support achter de werkbank

Support achter de werkbank Hoe esthetiek, wolken en sokken samenkomen. De Glazerij heeft versterking! Ik ben Guido gaan ondersteunen. Wát een trots: I’m very happy! Van pakketjes inpakken en sets…
Blog
28 juli 2020

Podcasts achter de werkbank

Inspiratie, vermaak of kennis: podcasts Voor de thuisblijvers, achter een werkbank of tijdens het afwassen. Ik vroeg volgers naar podcasts die het luisteren waard zijn. Een selectie in dit overzicht…

De Glazerij updates

De nieuwste ontwerpen, aanbiedingen, nieuwe workshopdata en maakprocessen als eerste in je mailbox. Met je aanmelding voor de nieuwsbrief heb jij de eerste keuze!