Privacyverklaring

De Glazerij gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en beperkt zich tot die persoonsgegevens die echt nodig zijn. De Glazerij houdt zich bij het verwerken van jouw persoonsgegevens aan de Algemene Verordening Gegevensverwerking. In deze privacyverklaring welke gegevens De Glazerij gebruikt en wat we er precies mee wordt gedaan.

Doel

De Glazerij verwerkt jouw persoonsgegevens ter uitvoering van de koopovereenkomst.

Welke gegevens

Het gaat dan om jouw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Jouw naam en adres heeft De Glazerij nodig voor het versturen van het glaswerk. Jouw e-mailadres en telefoonnummer heeft De Glazerij nodig om jou te informeren over de kleuren van het glas (indien van toepassing) en de levertijd. Indien je deelname aan een workshop hebt besteld in de webshop gebruikt De Glazerij jouw e-mailadres om je verder te informeren over de workshop. Jouw telefoonnummer kan worden gebruikt wanneer De Glazerij de datum van de workshop wil wijzigen.

Jouw persoonsgegevens en andere bedrijven

Voor de afhandeling van de betaling van jouw bestelling maakt De Glazerij op deze site gebruik van een betaalmodule van Mollie. Om er voor te zorgen dat jouw bestelling bij jou wordt geleverd, geeft De Glazerij jouw naam en adres door aan Post NL. Deze bedrijven gebruiken jouw gegevens alleen voor de afhandeling van jouw bestelling bij De Glazerij. En ook zij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Verder verstrekt De Glazerij jouw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven, tenzij dit moet op grond van de wet.

Bewaartermijn

De Glazerij bewaart jouw persoonsgegevens alleen ter uitvoering van de overeenkomst of zo lang als het wettelijk nodig is. Jouw telefoonnummer en e-mailadres zullen worden verwijderd na uitvoering van de overeenkomst. De factuur met jouw naam en adres blijven bewaard in de administratie van De Glazerij gedurende de wettelijke bewaartermijn.

Mailing nieuwe workshopdata

Indien jij jouw naam e-mailadres hebt ingevuld op deze website ontvang je eenmalig een bericht van De Glazerij zodra nieuwe workshopdata bekend zijn. Jouw gegevens worden daarna gewist.

Jouw rechten

Je hebt het recht om de persoonsgegevens die De Glazerij van jou heeft in te zien, te wijzigen of te laten wissen. Hiervoor kun je een verzoek sturen naar [email protected] Als je een klacht hebt over hoe De Glazerij omgaat met jouw persoonsgegevens, mail ons dan in[email protected] De Glazerij lost het graag met je op. Je mag je klacht ook indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw klacht door De Glazerij.

Cookies

De Glazerij maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met de pagina’s van de website wordt meegestuurd en door jouw browser wordt opgeslagen op jouw computer. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. De Glazerij maakt gebruik van functionele cookies (om de website goed te laten werken) en analytische cookies (om te zien hoe bezoekers de website gebruiken). Deze informatie wordt geanonimiseerd opgeslagen.

Ook maakt De Glazerij gebruik van cookies van derden, hierbij is het privacy- en cookiebeleid van die bedrijven van toepassing.

  • Google Analytics
  • Instagram

Versie en aanpassingen

De Glazerij kan deze privacyverklaring aanpassen, bijvoorbeeld als de wetgeving verandert of als De Glazerij gebruik maakt van diensten van nieuwe bedrijven. Het is daarom aan te raden deze privacyverklaring regelmatig te lezen, zodat je op de hoogte bent van de meest actuele versie.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 6 december 2019.

 

De Glazerij

Heilige Geest 36

6211 CM Maastricht

[email protected]

06-54 65 32 64

KvK 72176067