Skip to main content

Last-minute

data

Je houdt wel van een spontane actie en misschien ook wel van ambachten. Swipe naar beneden voor de vrijgekomen plaatsen, vanwege annuleringen. Boek nu je workshop en combineer je bezoek met een citytrip Maastricht.

Zie ik je hier?

Groet, Guido

Altijd al eens willen leren?

In een prachtomgeving, vol kerken, kleine steegjes en eeuwenoude huizen leer je alles over dit ambacht.

Trots loop je het steegje uit en wandel je zo de stad in, om te genieten van het bourgondische leven in het zuiden. En in jouw tas, je eigen glas-in-lood werk.

Mogelijke vragen

Hoe boek ik een workshop?

  • Per dagdeel zijn er 6 plaatsen beschikbaar
  • Kies de gewenste datum
  • Vul je gegevens in en klik op ‘afhalen in Maastricht’
  • Na betaling krijg je een bevestigingsmail met daarin de geboekte datum + aantal personen
  • Workshops starten om 10:00u (ochtend), 15:00u (middag) of 18:30u (avond)
  • Check de exacte starttijd bij de gekozen datum
  • Duur van de workshop: 4 uur
  • De workshops vinden plaats in het centrum van Maastricht
  • Prijs is inclusief materiaal, drinken en genoeg lekkers te eten
  • Zo’n twee weken voorafgaand aan de workshop ontvang je alle benodigde informatie per mail

Vrijgekomen data

De Glazerij Updates

Heb je de data bekeken, maar zit er geen passend moment tussen? Meld je aan voor De Glazerij Updates. Je krijgt als eerste toegang tot nieuw vrij werk, nieuwe workshopdata en extra beelden achter de werkbank. Laat je e-mail achter en jij kunt als eerste kiezen.

Ga je voor de full-experience?

Sinds juni 2023 is er een bijzondere samenwerking tussen 5-sterrendesignhotel Kruisherenhotel Maastricht en De Glazerij. In hun prachtige restaurant, op de entresol van een waanzinnige kerk kun je nu een lunch combineren met een workshop glas-in-lood.

De beleving begint met een heerlijke lunch en een glas champagne, geserveerd onder de monumentale glas-in-loodramen van het hotel. Nadien wandel je naar de werkbanken waar alles wordt gemaakt, om de kunst van het ambacht te bewonderen en beproeven. Vol trots ga je na afloop de stad in, waar je een mooie avond in Maastricht kunt beleven.

Check de beschikbare plaatsen!

‘Ergens heel goed in worden’

Guido Dilweg (1984)

‘Dat is wat je moet doen, op welk gebied dan ook, jij kiest. Maar word er goed in!’ Zesentwintig was ik toen een pretparkprofessor (dat beroep bestaat echt) me dat adviseerde. Ik had geen idee wat dat dan zou moeten zijn. Elke antwoord waar ik aan dacht begon met: ‘Iets met..’. Want tenslotte ga je op zoek naar iets dat je raakt.

In die tijd zei ik echt niet: ‘Iets met glas’. Dat kwam pas na werk in de conceptontwikkeling, marketing & PR en het hoger onderwijs. Het is ook wel een beetje geluk hebben en op het juiste moment conceptueel iets moois neerzetten.

Glazenier en ondernemer
Sinds 2015. Je vindt bij De Glazerij producten die voor ooglust zorgen, vernieuwende combinaties, workshops en beelden waarbij je ziet hoe alles wordt gemaakt. Strakke designs en een feilloos gevoel voor ooglust hebben voor een sterke groei gezorgd van dit ambachtsbedrijf. Noem het glastronomie.

Meer zien? Check Instagram, daar deel ik het ambacht met jou.

Contact

Wil je langskomen om te kijken hoe het glas-in-lood wordt gemaakt? Of heb je een andere vraag? Bel even: 06-54653264 of stuur een bericht.

Meer lezen?

Je bent nieuwsgierig. Lees verder over De Glazerij.

Na je workshop..

Loop je direct de Markt op en stap je in het bourgondische leven. Flaneer langs terrassen (of ga er zitten) en geniet van de gastronomie die Maastricht te bieden heeft. Tijdens de workshop zal ik je zeker nog wat tips delen voor de mooiste plekken in Maastricht.

Flow Magazine over Maastricht

Blijf slapen!

Ergens in Maastricht! Verblijf je 48 uur in Maastricht? Hier vind je een prachtig passend programma, inclusief een workshop @deglazerij – geschreven door Pauline Egge van Petite Passport!

48h in Maastricht by Petite Passport

Vragen? Bel me even:

Voila, mijn nummer 06-54653264 of e-mail: