Skip to main content

Hoe het begon

Lang geleden leefde ik dagelijks met de woorden ‘maraps, targets, uitrollen’. Nadat ik de koninklijke route van het onderwijs had doorlopen, besloot ik mijn kennis van de master die ik had gevolgd te gebruiken voor iets anders. Een ambachtsbedrijf.

'The gram'

Met zo nu en dan wat delen op Instagram over het maakproces, ontdekte ik dat velen behoefte hadden aan ‘werken met de handen’ en cliché: ‘weg uit het hoofd’. Af en toe draaide iemand mee achter de werkbank en besefte ik dat mensen gelukkiger weggingen en de dagen voor hen pure ontspanning waren.

Je hebt weinig kans om te denken of te dromen als je hier bent. Je maakt en geeft al je focus aan je handen en hetgeen eruit ontstaat.

Voor jou!
  • Geschiedenis over glas-in-lood – niet te lang, want je komt tenslotte om te maken;
  • Oefenen met het snijden en slijpen van glas;
  • Ontwerp en kleuren uitkiezen;
  • Full-focus mode on: snijden;
  • Bourgondische pauze met lekkers en uitleg over het zetten;
  • Zetten van het glas in het lood;
  • Afwerken en solderen;
  • Poetsen-poetsen-poetsen, geloof me, dit doe je beter dan in je eigen badkamer.

Na afloop rol je zo de stad in en ontdek je hoe druk het eigenlijk is in de stad, maar je er niks van had gehoord achter de werkbank.

Hot partnership

Gun je team en jezelf die uren afschakelen.

Besloten workshops dienen apart geboekt te worden. Samen zoeken we naar een geschikte datum en ik zorg voor de nodige voorpret voor je team.

Ik ontneem je de zorg voor een uniek teamuitje. Bel me, ik beantwoord je vragen en we plannen het in.

Deze keer blink je uit. Zin in!