Skip to main content

Glas passend bij jouw interieur.

Kiespijn door alle kleurmogelijkheden. Het komt soms voor. Lees hier hoe jij je eigen kleuren glas kunt samenstellen.

1. Kies een product uit de online shop

Bij verschillende producten kun je de kleuren zelf samenstellen.

Ga naar de online shop
Zoek een kleurenpalet of maak foto’s van elementen van je interieur

Zoek vijf tot tien kleuren uit die passend zijn bij jouw interieur. Duik die tuinstoel in en ga op zoek naar een kleurenpalet op internet of tijdschrift. Natuurlijk kun je ook foto's van je interieur nemen. Dit geeft een duidelijk beeld van je kleurenwensen. Als je je bestelling hebt geplaatst, kun je een reply sturen op de bestelbevestiging met de foto's.

Omschrijven

Je kunt de kleuren ook omschrijven bij de 'bestelnotitie'. Denk bijvoorbeeld aan: mintgroen, Zeeman-blauw, ANWB-geel of brandweerrood.

2. Het voorstel

Je ontvangt na zo’n twee tot drie weken (afhankelijk van de drukte) een voorstel

Je krijgt een telefoontje en de kleuren worden doorgesproken. Hierna ontvang je via Whatsapp een voorstel van de kleuren en de texturen. Indien nodig, volgt er een tweede voorstel. Het glas wordt pas gesneden als jij akkoord hebt gegeven.

Textuur

Natuurlijk wordt er altijd gezocht naar variatie in textuur, voor een prachtig effect. De zon breekt het licht waardoor er een schaduwspel ontstaat.

3. Aan de slag

Het glas wordt gesneden en jouw bestelling wordt gemaakt in de Heilige Geest. Een doodlopend steegje omgeven door kerken aan de Markt in Maastricht. Van achter de werkbank zijn oude winkelpanden te zien en heerst er rust, midden in de stad. Je ontvangt een mailtje als jouw bestelling bijna klaar is.

4. Op de post!

Als je bestelling gemaakt is, gaat het stevig en mooi ingepakt richting jou! Je krijgt een Track & Trace code als je bestelling onderweg is.

Shinen maar!

Ga naar de online shop