Skip to main content

Jouw favoriete mood.

Elke dag lopen wij met volle handen en grote trots naar het postkantoor om de meest prachtige producten naar hun eindbestemming te sturen. Om vervolgens een leven lang bij jullie in huis te mogen imponeren.

Het proces rondom het kiezen van de kleuren voor jouw favoriete De Glazerij-product, wil nog wel eens leiden tot keuzestress. Zoveel schittering, zoveel kleuren, zoveel texturen. Al het glas ziet er waanzinnig uit, maar past dit wel in mijn huis?

Wij doen dit dagelijks en durven te stellen dat alles dat uiteindelijk op de post gaat, zeer zorgvuldig overwogen en gekozen is. Om je op weg te helpen in het kiezen van een sfeer en kleuren, hebben wij een aantal stijlen op rij gezet. Wellicht wordt dit een feest der herkenning en ben je hierna al een heel eind in de goede richting.

Mood No. 1

Fijne Basic

Rustige, eenvoudige meubels en naturel kleuren om je heen. Door alles kalm en vooral licht te houden, valt elk detail vanzelf meer op. Je werkt voornamelijk met witte tinten en natuurlijke materialen zoals beton, hout en linnen. Je durft binnen jouw kleurenpalet ook te combineren met stijlen, omdat er al een frisse, fijne basis staat. Omringd door deze prachtige eenvoud, kom jij tot rust.

Met de minimalistische Drips, weet jij je interieur een bijzondere touch te geven.

Drips Collectie
Mood No. 2

Verrassend Vintage

Gaat jouw hart sneller kloppen van dat lokale vlooienmarktje op vakantie in Zuid-Frankrijk, kleine antiekzaakjes of juist die ene onontdekte kringloopzaak in de uithoek van het land? Het gevoel wanneer je dan nét die ene parel hebt weten te scoren en die vervolgens in jouw veelzeggende woning pronkt: zo verslavend! Je hebt een uitgesproken stijl, een inrichting met ballen! Je durft oud en nieuw te mixen en te matchen, en beschouwt jouw woning als een veranderende omgeving waarin jij telkens weer nieuwe hoekjes en tafereeltjes weet te creeëren. You do you!

Het ontwerp Gluw is een klassieker, ooit het eerste ontwerp van De Glazerij, nu in prachtige retro tinten te verkrijgen.

Gluw serie
Mood No. 3

Jij Loopt Voorop

Mooie, fijne en stoffen, lichte tinten en verschillende texturen en prints in eenzelfde of soortgelijk kleurenschema. Het tijdloos stijltje is er echt eentje om bij weg te dromen… Het is sierlijk en heeft chique, glimmende details. Hier en daar wordt wellicht een meer uitgesproken kleur toegevoegd, om de zoetheid te doorbreken. Felroze, koraal, wit en pasteltinten juichen je toe in deze oase van zalige zachtheid.

De combinatie van het ovengebakken porselein en met de hand geslepen glas, past bij jou.
Complimenten komen je toe als dit aan je wand hangt.

Floe & Fie
Mood No. 4

Nooit Genoeg Design

De designliefhebber gaat voor kwaliteit. Hier wordt geïnvesteerd in die ene klassieker, die in een rustige basis mag stralen en daar volledig tot zijn recht komt. Dit interieur is tijdloos en boeiend, waarin gekozen wordt voor grafische werken en een stoer en strak lijnenspel. Leer, beton, maar vooral ook moderne materialen zoals fiberglas en hoogwaardig kunststof zorgen voor een bijzonder samenspel dat nooit gaat vervelen.

Eyecatchers
Mood No. 5

Toon Het Mij

Veel van de producten zijn te vinden in Maastricht, de plek waar we alles maken. Je ziet niet alleen wie, maar ook hoe we alles maken. Je ontvlucht de drukte van de stad en loopt over de Markt een doodlopend steegje in. Er is koffie, soms een borrel of vlaai en met fijne tunes op de achtergrond, helpen we jou in het nemen van beslissingen. Maak een persoonlijke afspraak en je hebt alle tijd om je keuze te maken.

Maak een afspraak

Maak het af met onze muziek!

Kiespijn door de vele mogelijkheden? Laat je nog meer inspireren!

Ontwerpen, snijden, slijpen en zetten. Alles op onze favoriete muziek. Als je ooit een workshop hebt gevolgd, is de muziek je niet onbekend.

Tune in op ‘Achter de werkbank’ playlist.

Luister nu!