Glastronomie
We konden niet om elkaar heen in Maastricht: Kruisherenhotel Maastricht & De Glazerij.
Glas-in-lood, waar je maar kijkt en gastronomie van een uitmuntend niveau.
Ooit zouden we een samenwerking aangaan, dat wisten we.
New in town: Spencer's
Met de opening van het nieuwe restaurant in Kruisherenhotel Maastricht: Spencer’s diende zich de uitgelezen kans aan. Het 5-sterrendesignhotel en haar restaurant zet zich op de kaart als ‘gewaagder’ dan de andere hotels uit hun collectie, denk aan Chateau St. Gerlach of Chateau Neercanne. En geloof me, dat zijn ze. Je kijkt je ogen uit als je er bent en daar wilde ik maar al te graag een bijdrage aan leveren.
Bij de opening van het restaurant Spencer’s, was een expositie te zien van nieuw werk en bekender werk van De Glazerij. Die expositie kun je bezoeken tot eind augustus 2023.
Hot partnership
Nieuw is dat gasten van het hotel en restaurant voorafgaand aan hun workshop bij De Glazerij kunnen lunchen op de entresol, midden in het hotel. In een omgeving die je ogen laten fonkelen.
Na ontvangst met een lokaal aperitief St. Martinus Mosaïc 3.0 geniet je van een hoogstaande driegangenlunch. Chef de cuisine Camiel Custers laat je genieten van een gastronomische reis met lokale invloeden. Na afloop wandel je zo richting de Heilige Geest, waar je ontvangen wordt met vlaai en je ziet hoe glas-in-lood wordt gemaakt. Natuurlijk ga je daarna zelf aan de slag en loop je na vier uren voldaan de deur uit.
Spencer’s Social Hour
Ben je niet in de gelegenheid een workshop te volgen, ga er zeker langs om je culinair te laten verwennen. Spencer’s biedt het gastronomische concept in Franse stijl, de hele dag aan.
En yes, vanaf nu kun je er ook à la carte eten.
Meer in voor een drankje in een fijn gezelschap?
Check Spencer’s Social Hour, van zondag tot donderdag van 17.00-19.00u.