Skip to main content

Van misdienaar tot vtwonen

Op 30 juni neem ik je mee in het verhaal achter De Glazerij bij Never Ever Blue in het Klokgebouw in Eindhoven.

Vol van Glazernij

Het ambacht van glazenier sterft uit, maar de interesse in glas in lood is groter dan ooit. Het delen van het ambacht is belangrijk, het dient overgedragen te worden van mens tot mens. Zo zie je via De Glazerij Instagram beelden achter de werkbank en nu er even geen workshops gegeven kunnen worden, zal ik tijdens de Summer School van Never Ever Blue je meenemen in het verhaal: ‘Van misdienaar tot vtwonen’.

Summer School

Verhalen van avontuur lonken bij Never Ever Blue Summer School. Inspirerende masterclasses (coronaproof) over lifestyle, business en storytelling. Op 30 juni hoor je alles over de geschiedenis van glas in lood en het verhaal achter De Glazerij.

Hoe kun je ramen ‘lezen’? Waarom zitten er bijna altijd roosjes in kerkramen? En hoe gaan groeiend ambachtsbedrijf en Instagram samen?

Jij kunt daarbij zijn. Ik mag drie plaatsen weggeven namens Never Ever Blue.

Wil jij erbij zijn?

Bedenk een slagzin voor De Glazerij!

Je mag helemaal losgaan bij het maken van een slagzin. De makers van drie leukste slagzinnen zijn welkom op 30 juni om 17 uur bij Never Ever Blue in het Klokgebouw in Eindhoven.

Doe mee

Scroll door en vul het formulier in! Meedoen kan tot en met 26 juni. Op 27 juni worden de winnaars bekendgemaakt via Instagram en ontvang je een e-mail als je gewonnen hebt.

Bij jou op locatie?

Bij de Glazerij floreert een eeuwenoud ambacht door de snelheid van social media. Van kerkramen tot het creëren van een window of opportunity. Van volgeling naar volgers; mijn visie op het gebruik van visuele social media. Interesse in dit verhaal? Ik kom het brengen.

Stuur een mailtje!